Alapítók

Nirmal Naam Singh

Nirmal Naam Singh
Lukács István Péter

Kedves Drága Tisztelt Olvasóm!
Arról írok Neked, hogy miért született meg ez a weboldal, és mit tud Neked adni:

Áldást, hatalmas áldást kaptam ebben az életben, a BefogadóTér születését ez az áldás indította.
Amikor ezt a weboldalt olvasod, amikor a jövőben kapsz tőlünk valamit, amikor tanulsz, vagy bármikor az életedben, TUDD: TE IS ÁLDOTT VAGY! Kérlek, hogy ezt kezdd el tudni, kezdd el érezni, és engedd meg magadnak, hogy TAPASZTALD is!
Az életemben az áldást először szerető Szüleimtől tapasztaltam, nekik is köszönhetem, hogy ekkora szeretet van bennem. Ők tanítottak meg szeretni, az Ő kettőjük erős és kitartó szeretetete alapozta meg az én benem izzó elkötelezettséget is a SZERETET felé.
Egész életemben az áldást élem meg: mindenben sikeres tudok lenni, az élet minden területén boldogságot, teljességet, bőséget tudok megélni. Ez a legnagyobb áldás.
Sikeres üzletemberként jutottam el arra a felismerésre, hogy a bennem levő boldogság-igénynek nem elegendő az üzleti sikerek sorozata, de még a pénz által adható segítség nyújtásának az elégedettsége sem. Keresni kezdtem, és áldást találtam: eljutottam számos csodálatos helyre a Földön, csodálatos emberekhez, Mesterek, Tanítók, Guruk áldását kaptam meg. 
Többen kérdezték, hogy miért csinálom a BefogadóTeret?
Az áldás miatt! Annyira érzem, hogy ebből az áldásból Neked is szeretnék átadni, hogy egyszerűen "csak úgy" megszületett bennem a MOTHER egy meditációban. Azt érzem, hogy az életem szívesen ajánlom és szentelem annak, hogy adjak. Hogy teret tartsak emberek megbékélésének, a felismeréseknek, a változást támogatva. Ebből született meg a BefogadóTér. 
A BefogadóTér vezetésében Társam szerető Feleségem, aki három csodás gyermekünk anyja. Minden pillanatban örömmel emlékeztetem magamat arra, hogy ez maga az ÁLDÁS.

Soorya Nihal Kaur

Soorya Nihal Kaur
Vereczki Edit

Szeretem a női létezést, szeretem megélni minden szépségével, változékonyságával, alkalmanként terheivel, problémáival együtt.

Szeretem ezt a teljességet.

Szeretem azt a sok tapasztalást, ami már mögöttem van, és szeretem megfigyelni, hogyan bontakozik ki ezen sok megtapasztalás mentén az egyéniségem, az énem, hogyan lesz egyre szabadabb és bátrabb a lelkem.

Hálás vagyok a sorsnak, a Jóistennek az életemért, a lehetőségeimért, a megpróbáltatásaimért. 

De legfőképpen a családomért vagyok hálás, áldás a három gyermekem, a szerető Társam, gyermekeim édesapja.

Hálás vagyok a Férjemnek, aki Társam mindenben az életemben, aki sok-sok élethelyzetben inspirált a változásra, a fejlődésre. Ez a sok-sok közös élethelyzet nem mindig zökkenőmentes, de pont ettől igazi, pont ettől szép, pont ettől vált ösztönzővé. Ebből tudok meríteni erőt, bátorságot, ihletet az életem, a mindennapjaim megélésére és a felszabadult, szárnyaló, alkotó minőségem megismeréséhez.

Életem során megismertem sok férfit és nőt, részem volt kapcsolatokban és kapcsolódásokban, viszonyokban és barátságokban. Mindezekből a tapasztalásokból örömmel tudom segíteni, támogatni Nőtársaimat és Férfitársaimat. 

A tutit persze én sem tudom :)). Ehhez Te is kellesz. Az elszántságod, hogy változtass, a merészséged, hogy szembenézz Magaddal, és legfőképpen a szereteted, hogy elfogadd és szeresd Önmagad. 

Többek között ennek szeretnénk lehetőséget biztosítani a BefogadóTér létrehozásával.