Szeretet

A szeretet esszenciája a mellkasodban megjelenő mosoly, mosoly a világra. Az igazi szeretet a tér, amit Te adsz annak, ami meg szeretne nyilvánulni.

ilyenkor nincsen már benned semmilyen fenntartás, semmilyen kritika. Csak magad vagy a SZERETET. Így, csupa nagy betűvel. 

Feltöltött Téged a Fény, s szinte nem tudsz mást tenni, csak mosolyogni és derűvel elfogadni mindent. Élvezed azt, ami van. Anélkül, hogy meg akarnád változtatni. Még a gondolata sincsen benned annak, hogy milyen KELLENE legyen a világ. Egyszerűen csak elfogadod, hogy a világ van. 

Amint ez benned megtörténik, már nincs semmilyen nehézség, csak könnyűség létezik. Könnyen tudsz levegőt venni, lépni, vagy bármit csinálni. Jól alszol, jól élsz, jól esik neked minden. 

A magátol eredő szeretet ugyanis egy eksztatikus állapot, amiben gyönyör és mosoly a társad. Ehhez csupán meg kell tudnod állni az ÉN erőltetését. Feladni az ént, hogy be tudjon lépni a fény. 

Ennek zseniális módszere a mantra zengetése, a Naad-jóga. Ahol a hang rezgése úgy járja át a Te Mindened, hogy közben önmagától feloszlik az én, és felderül a fény. 

Zengess minden reggel, majd később minden pillanatban szent mantrákat! Hagyd, engedd meg magadnak, hogy kitöltse egyre-jobban az egész létezésed a mantra rezgése. Meg fogod tapasztalni, mennyire meg tud történni a csoda!

OM AH HUNG

Vissza