Jóga órák

A Jóga nálunk nagybetűvel írandó: mindaz, amit azért teszel, hogy teljesebb ember legyél aki saját lelki-szellemi-testi egyensúlyát keresi, mindaz szerintünk Jóga.

A jóga egyik legerősebb hatása, hogy segít emelni a rezgésszintet. Mivel az emberi életünk a fizikai testhez kötődik, a jóga gyakorlatai elsősorban mozgásos- és légzéses technikákkal hatnak.

Az általunk tanított Kundalini Jóga by Yogi Bhajan közvetlenül az emberi testet működtető belső energiával dolgozik. Azt kívánja minél hatékonyabbá tenni, annak kiván utat adni. A megvilágosodás energiája a Kundalini emelkedése. 

Fontos, hogy semmilyen előzetes gyakorlás nem szükséges, mindenki onnan tudja kezdeni a gyakorlást, ahol éppen tart. Nem kell sem rugalmasnak, sem hajlékonynak lenned, elegendő, ha elhatározod magad.

A gyakorlás által szert tehetsz nagyobb belső békére, kitartásra, határozottságra. Elérheted, hogy a mindennapi élethelyzetekben könnyen tudj helyt állni, ne viseljen meg az élet számos nehézsége.

"A jógi az az ember, aki felismerte: az élet igenis szenvedéssel jár, de a bölcsnek lehetősége van ott- és akkor megélni ezt, ahol számára ez a legkönnyebb. A jógi számára ez a gyakorlásban van."