Vízöntő Sadhana

Vízöntő Sadhana

Mielőtt elkezded a napod, hangolódj a belső csendből a legmagasabb tudatosságodra, és készítsd fel az idegrendszered a napi kihívásokra.

A Vízöntő Sadhana – egy speciális Kundaliní gyakorlatsor mantrákkal, testünk-lelkünk és szellemünk gyógyulásáért. Amit a sadhana gyakorlása nyújthat az a tudatosság a félelemmentesség, az együttérzés, kedvesség és az egymás iránti szolgálatkészség szelleme. Megtanít boldogulni, bármilyen változást is hoz elénk az élet!

Hajnalban a világ még nyugodt, csendes, az energiák nincsenek felkavarva és könnyen jutunk meditatív állapotba. Egy teljes sadhana ideje 2,5 óra, a nap egy tizede. Ilyen módon kezdve a napot az egész napunk tele lesz energiával, a gondolkodásunk tiszta, az egész lényünk nyitott lesz.

Yogi Bhajan szerint a gyakorlások közül a legfontosabb a közösségi sadhana. Ilyenkor a résztvevők energiái megsokszorozódnak. Ha csak egy valaki pozitív gondolatokkal és meditatív elmével van jelen, az mindenkire hatással van. Ha csak egy ember él át felemelő élményeket, mindenki részesül az áldásból.

A hajnali gyakorlás 3 részből áll:

- Japji (Lélek Éneke) recitálás – gurmukhi nyelvű szent szöveg (30′)
- Kriya – gyakorlatsor (60′)
- Mantrameditáció – 7 vízöntő mantra (62′)

Időpont: 2019. június 8. (szombat)

Kezdés: 6:00-kor. Kérünk, hogy érkezz 15 perccel korábban, hogy pontosan el tudjuk kezdeni a gyakorlást.

Hozzájárulás: adományos (amennyit az eseményre jó szívvel felajánlasz)

Tartja: Edit és István

Bejelentkezni nem kell, várunk szeretettel!

Hozz magaddal sapkát, kendőt, vagy sálat, hogy le tudd fedni a fejtetőt!